ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΚΕΤΑ SERVICE

για επιβατικά αυτοκίνητα smart

Το καλοκαίρι έρχεται & πρέπει να ετοιμαστείτε!

Προγραμματίστε το μηχανικό έλεγχο του smart σας & απολαύστε τα οικονομικά, καλοκαιρινά πακέτα του συνεργείου της ΕΚΚΑ Service!

Επικοινωνήστε στο 210.92.48.880 για να ενημερωθείτε και να κλείσετε το ραντεβού σας με τους ειδικούς της ΕΚΚΑ Service.

Το αστέρι σας χρειάζεται όλη την ενέργεια που μπορεί να παραχθεί, γι αυτό θα πρέπει στα σωστά χρονικά διαστήματα να φροντίζετε & για την αλλαγή του δυναμό!
Επωφεληθείτε από τα οικονομικά πακέτα αλλαγής δυναμό της ΕΚΚΑ & εξασφαλίστε την ενέργεια που χρειάζεται το αστέρι σας σε κάθε διαδρομή!
Ενημερωθείτε για το κόστος αλλαγής δυναμό στο δικό σας μοντέλο καλώντας στο 210.92.48.880 και προγραμματίστε την επίσκεψη για την αλλαγή του.

ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΥΝΑΜΟ

ΜΟΝΤΕΛΑ 451 450
TIMH 390 € 261 €

Η εκκίνηση του αυτοκινήτου ξεκινάει από τη μίζα, επομένως πρέπει να φροντίζουμε για την αλλαγή της, σύμφωνα με τους χρόνους που μας υποδεικνύουν οι τεχνικοί σύμβουλοι του συνεργείου της ΕΚΚΑ.
Προγραμματίστε την αλλαγή της μίζας του δικού σου μοντέλου Mercedes-Benz, αφού ενημερωθείτε για τα οικονομικά πακέτα αλλαγής μίζας.
Καλέστε στο 210.92.48.880 και προχωρήστε στην αλλαγή της μίζας!

ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΙΖΑΣ

ΜΟΝΤΕΛΑ 451 (mhd) 451 450
TIMH 406 € 337 € 333 €

Ο ιμάντας χρονισμού έχει μεγάλη διάρκεια ζωής σε σχέση με άλλα εξαρτήματα της μηχανής & είναι πολύ σημαντικό – για τη συντήρηση της Mercedes σας – να τον αντικαταστήσετε στα σωστά χρονικά διαστήματα ή στα σωστά χιλιόμετρα.
Ενημερωθείτε για το κόστος αλλαγής ιμάντα του μοντέλου σας μέσα από τα καλοκαιρινά οικονομικά πακέτα αλλαγής εξαρτημάτων της μηχανής.
Κλείστε ραντεβού στο 210.92.48.880 με τους τεχνικούς συμβούλους της ΕΚΚΑ και προχωρήστε στην αλλαγή των εξαρτημάτων που θα ανανεώσουν τη μηχανή της Mercedes-Benz.

ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΙΜΑΝΤΑ
ΙΜΑΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ AC AC ΔΥΝΑΜΟ
ΜΟΝΤΕΛΑ 451 451 451 450 450
TIMH 48 € 31 € 43 € 26 € 36 €
Οι υαλοκαθαριστήρες πρέπει πάντα να είναι στην καλύτερη κατάσταση για να τους χρησιμοποιήσουμε όταν απαιτείται, ακόμα και τώρα που έρχεται το καλοκαίρι.
Αποτελεί σημαντικό εξάρτημα του αυτοκινήτου, χωρίς εποχηκότητα και γι αυτό πρέπει πάντα να ελέγχετε την καταλληλότητά τους.
Η αλλαγή τους απλή και τώρα με τα καλοκαιρινά πακέτα του συνεργείου της ΕΚΚΑ, μπορείτε να βρείτε το σετ υαλοκαθαριστήρων του δικού σας μοντέλου Mercedes-Benz σε οικονομική τιμή.
Καλέστε στο 210.92.48.880 και ενημερωθείτε για το δικό σας πακέτο αλλαγής σετ υαλοκαθαριστήρων.

ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕΤ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ
ΜΟΝΤΕΛΑ 450 451
ΠΙΣΩ 12 € 13 €
ΣΕΤ ΕΜΠΡΟΣ 25 € 36 €

Κλείσε ραντεβού για service

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

×
Κλείσε ραντεβού για service

    Για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε τα πεδία του παρακάτω πίνακα. Ένας εκπρόσωπός της ΕΚΚΑ θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

    Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά

    Είστε κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz;


    Επιλέξτε σημείο εξυπηρέτησης

    Eπιλέξτε παροχή service

    Επιθυμητός τρόπος επικοινωνίας για το κλείσιμο ραντεβού:



    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
    ×